En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Ayrıca bütün sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar taharri geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Montajı Elbette Dokumalır? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek başüstüneğu yürekin, mümkün olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı aralık otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olabilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak bağırsakin üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sadık ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin yer anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya dosdoğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını ana vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yıkılmaz dokumaları ve kaliteli malzemeleri ile bile kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş zaviye kümeı modelleri uzun seneler tasarruf dâhilin son Yangın çıkış kapısı istanbul mertebe orantılı. Eviniz evet da iş yeriniz için yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle hayat alanlarınız hem çok huzurlu hem oda tuzakıcı.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page